Vrijwilligers in de bloemen voor het milieu - Hoeselt

De stad Hoeselt zet elk jaar vrijwilligers in de bloemetjes die zich verdienstelijk hebben ingezet voor het milieu. Zo maakt ze inwoners bewust van belangrijke milieuthema’s.

• Gemeentebestuur Hoeselt
  • Milieuraad

• Met een prijs voor milieu- of klimaatverdienste zet je vrijwilligers en verenigingen in de bloemetjes en vergroot je de betrokkenheid van de bevolking.
  • Communiceer voldoende over de wedstrijd en de winnaar. In Hoeselt verschijnt bijvoorbeeld een artikel over het initiatief in het gemeentelijk infoblad.

Illias Debroux
gemeente Hoeselt

• Minimale kosten en een kleine werklast dankzij de samenwerking van verschillende diensten.
  • Omdat de inrichters tijdens een huldiging ook prijzen voor andere thema’s (sport, cultuur, sociaal) toekennen, worden veel mensen attent gemaakt op wat er in de gemeente gebeurt op vlak van milieu.
  • icon-budget
    Investeringskost